Yhteystiedot

Harebell-Kissala
Sinikka Luoma
Kuistintie 1
62175 Tiistenjoki
(06) 437 7192
(050) 541 5026
harebell(at)netikka.fi

Harebell-kissala

Harebell-kissala on pienimuotoinen kissala. Kasvatan kahta rotua Pyhä Birma ja Burma. Pentuja on 1-2 pentuetta vuodessa.

Olen eläkkeellä perushoitajan työstä, mutta teen keikkoja silloin tällöin vanhusten palvelutalossa, kun pula on lomittajista pieniin sairaslomiin.

Tämän kissaharrastuksen lisäksi harrastan rakastamaani kuorolaulua Marit ja Mikot -viihdekuorossa. Myös huonekalujen entisöinti on rentouttava harrastus. Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni puolisoni Martti.

talo.jpg

Asumme Lapuan Tiistenjoella 2-kerroksisessa omakotitalossa.


Kissat ovat meillä perheenjäseniä ja elelevät samoissa tiloissa. Burmat ja kotikissa ovat vallanneet alakerran. Birmat asustavat yläkerrassa.kissatarha2.jpg

Kissat ulkoilevat ainoastaan niille tehdyissä tarhoissa.
Alakerrasta on suora kulku ikkunasta tarhaan.

Kasvatukseni tavoitteena on kasvattaa terveitä hyväluonteisia ja rodunmukaisia kissoja. Panostan molempien rotujen kohdalla terveyteen ja kissan kokoon, pienet värivirheet ovat pienempi paha kuin heikko luusto ja pieni koko.

Käyn kissojeni kanssa myös näyttelyissä. Näyttelymenestys ei ole mielestäni ehdoton pyrkimykseni. Tähtihetkiäkin on tullut, mutta eniten saan tyydytystä siitä, kun saan pennut hyviin koteihin ja huomaan, että uudet omistajat ovat todella onnellisia uudesta perheenjäsenestä.